Beskrivelse

Vores sommerhus ligger i Grønhøj – mellem Løkken og Blokhus. Huset er placeret i 2. klitrække på en ca 3.200 m² stor grund. Huset er opført i 2007 af Planet-Huse. Der er plads til 6-8 sovende gæster.

Huset ligger ca 300 m fra havet, som man kan nå via anlagte stier i klitterne. Nærmeste indkøbsmuligheder er i Saltum og Løkken – eller hos mindre købmandsbutik ved hotel i Grønhøj Nord. Af og til holder der i højsæsonen fiskebil på stranden, som sælger lækkerier fra Vesterhavet. Bilen holder normalt ved nedkørslen til stranden.

Huset kan bruges året rundt – og opvarmes af varmepumpe, brændeovn og el (radiatorer i alle rum + gulvvarme i baderum). En lille solfanger holder huset ventileret, når det ikke benyttes.

I huset er der bl.a. køle/fryseskab, mikroovn samt vaskemaskine og tørretumbler. Desuden høj stol, weekend-seng, sandkasse m.v. for de helt små.

Huset er et ikke-ryger hus – ligesom vi også frabeder os medbragte kæledyr. Til gengæld er der masser af frisk luft samt dyr i den dejlige natur omkring huset: f.eks. ræv, fasaner, egern, harer og rådyr.

Se husets grundplan